16.8.08

Las Vegasista lahdimme klo 8.00 Jannen johdolla. Porukka jakautu kahteen osaan. Paivan ohjemaan kuului ajo Death valleyn kautta. Koska lampotila jo aamulla oli todella korkealla, lahes 90 F, niin me paatimme menna eri reittia. Mukaan tulivat myos Liisa ja Sikke. Nakymat olivat jalleen sanoin kuvaamattoman kauniit...kukkulaa, vuoria ja tasankoa...ja kuumaa...meillakin. Eipa kaynyt yhtaan kateeksi neljaa miesta, jotka lahtivat ajamaan tuon pidemman lenkin...eika lainkaan kaduttanut, etta emme menneet heidan mukaansa. Bensa-asemia tai muitakaan palveluja ei ollut 56 mailiin...onneksi sentaan liikkeella oli muitakin, muuten olisi tuntunut todella orvolta. Pysahdyimme juomaan pientareelle ja siihen hiljensi eras paikallinen, kuin apua tarjoten. Nostimme vain peukalot pystyyn merkiksi, etta mailla ei ole hataa. Barstowin hotelli loytyi helposti ja olimme aikaisin iltapaivalla perilla, joten paatimme lahtea katsomaan Route 66-museota.

Museossa...hmmm...oli myytava kaikennakoista Route 66-kamaa. Ostimme pinssit takkiin laitettavaksi. Ja loytyihan kassiin muutaman t-paidatkin.

Ennen museoon lahtoa kavimme hotellin ravintolassa varaamassa tilan, jossa saisimme viettaa viimeista yhteista iltaa yhdessa nauttien ruosta, juomista ja valokuvista. Meilla oli otettuna yli 3000 valokuvaa, joten katselemista riitti. Huomenna olisi viimeinen rutistus ja ajomme oli talla kertaa ohi. Kolme viikkoa oli mennyt todella kovaa vauhtia ja hieman oli haikea olo, kun joutuisimme erkaantumaan. Olimme todella tiimi, eika sanottavaa sanaharkkaa tullut. Tottakai leikkimielella toisinaan jotakin toisillemme laukaisimme. Kaikki kun toisensa ennestaa tunsivat, niin se auttoi asiaa.