Lähes vuosi sitten ilmoille heitettiin ajatus moottoripyöräretkestä Ameriikassa, joka tehtäisiin kesällä 2008 klo 14.00. Tästä lähdettiin ja loppuvuodesta 2006 suunnitelmissa oli, etta matkaan lähtisimme elokuun puolella, jota kuitenkiin aikaistettiin alkavaksi heinäkuun lopulla, mikä ajankohta olisi kaikille työn puolesta sopivin. Reitti, jota ajettaisiin, olisi osaksi vanhaa ja kuuluisaa Route66. Matka alkaisi USA:n itärannikolta ja päättyisi kolmen viikon ajelun jälkeen länsirannikolle. Matkalla poikettaisiin myös Kanadan puolella ihastelemassa Niagaran putouksia.  

Matkaan on lähdössä yhdeksän pyörä sekä yksi huoltoauto. Matkaan lähtijät asuvat ympäri maailmaa Aasiasta Ameriikkaan. Reitti jaettiin osallistujien kesken...siis lähinnä kuskien, takapenkkilaisten antaessa taustatukensa...osavaltioihin, eli jokaiselle tulee tutkittavaksi ajettava reitti, majoitus, nähtävyydet ym.ym asiat.  

Tällä sivulle kirjoittelemme matkan suunnittelusta ja lopulta sitten matkasta aina, kun vain koneen äärelle pääsemme ja tottakai kuvien kera.

871603.jpg